PRODEJ RODINNÉHO DOMU 6+1

Sklenka, Strančice - Strančice

Evidenční číslo 1858
Vlastnictví osobní
Dispozice 6+1
Příslušenství parkovací stání venkovní
Užitná plocha 320 m2
Typ budovy cihlová
Podlaží 2
Celkový stav jednotky po celkové rekonstrukci
Celkový stav budovy po celkové rekonstrukci

Prodej cihlového rodinného domu 6+1, postaveného v roce 2000, v osobním vlastnictví, užitná plocha je 320 m2, pozemek má 888 m2. Nachází se v klidné obci Sklenka nedaleko Velkých Popovic, Praha - východ. Lokalita je výborně dostupná díky přímému napojení na Pražský okruh, okolní příroda umožňuje klidné bydlení v zeleni nedaleko Prahy. Dům má obytné podkroví a je kompletně podsklepen.

V přízemí se nachází obývací pokoj s krbem, kuchyň, ložnice, koupelna s vanou, samostatné WC a samostatná místnost s bazénem s vodou bez chemie. V podkroví jsou dvě ložnice a pracovna. V suterénu se nachází technické zázemí celého domu. Dům je vytápěn elektrickým podlahovým topením. Veškeré vybavení v domě zůstává a je zahrnuto v ceně.

V domě jsou plastová okna s předokenními žaluziemi. Střecha je z pálených tašek. Voda je do domu přivedena z vlastní studny. Odpadní voda jde do septiku s vlastní bio čističkou. Zahradou protéká potůček.

Kryté parkovací stání pro dva automobily na pozemku. 

Klasifikační třída energetické náročnosti G (PENB bude doložen a hodnota upřesněna).

Odesláním tohoto formuláře souhlasíte s poskytnutím vyplněných údajů společnosti Jihoměstské reality s.r.o. jakožto zpracovateli k tomu, aby je elektronicky uchovala pro účely další vzájemné komunikace, a to na dobu nezbytně nutnou.

Majitel má právo prodat/pronajmout nemovitost nabídce, dle vlastního uvážení. Cena (kupní, nájemní) uvedená v inzerci RK je orientační a může být změněna/upravena dle vzájemného ujednání mezi prodávajícím a kupujícím, prostřednictvím RK. Všechny textové údaje v inzerci jsou orientační a mají pouze informační charakter, čímž nezavazují RK k uzavření jakýchkoliv smluv a nemají předsmluvní charakter. RK si vyhrazuje právo na vyjednávání s dalšími zájemci o koupi/nájem nemovitosti a to nejpozději do dne uzavření rezervační/nájemní smlouvy s konkrétním zájemcem.