PRODEJ ŘADOVÉHO DOMU SE 3 LODŽIEMI A GAR. STÁNÍM

K dolům, Praha 4 - Modřany

Evidenční číslo 1926
Vlastnictví osobní
Dispozice 10+3/3L/GS
Příslušenství parkovací stání vnitřní
Užitná plocha 460 m2
Typ budovy cihlová
Podlaží 4
Celkový stav jednotky po celkové rekonstrukci
Celkový stav budovy po celkové rekonstrukci

Prodej řadového rodinného domu 10+3 s 3 lodžiemi, užitná plocha domu 490 m2, plocha pozemku a zahrady je 428 m2, v osobním vlastnictví (lze financovat hypotečním úvěrem). Rodinný dům má 4 podlaží včetně podkroví.

V přízemí domu je dvougaráž (stání za sebou) se skladem a dílnou, prádelna s technickou místností, sauna, ochlazovací bazének, relaxační místnost a sklep.

V prvním patře je byt dispozice 3+1 s lodžií o celkové výměře 110 m2, bytová jednotka je po celkové luxusní rekonstrukci z roku 2020.

Ve druhém patře je bytová jednotka dispozice 3+1 s lodžií o výměře 110 m2, jednotka je po částečné rekonstrukci.

Ve třetím a čtvrtém patře se nachází mezonetová jednotka dispozičně řešená jako 4+1 s lodžií a dvěmi koupelnami, bytová jednotka má samostatný vchod. Výměra jednotky je 170 m2.

Na podlahách je dřevěná plovoucí podlaha, dlažba a plovoucí podlahy laminátové. Dům je napojen na městský vodovod a kanalizaci. Vytápění a ohřev vody v domě je prostřednictvím dvou plynových kondenzačního kotlů. V každém patře je klimatizace.

Před domem se nachází 2 venkovní parkovací stání.

Cihlový dům je po celkové rekonstrukci, má novou střechu a nová dřevěná euro okna. Klasifikační třída energetické náročnosti G (PENB bude doložen a hodnota upřesněna).

Odesláním tohoto formuláře souhlasíte s poskytnutím vyplněných údajů společnosti Jihoměstské reality s.r.o. jakožto zpracovateli k tomu, aby je elektronicky uchovala pro účely další vzájemné komunikace, a to na dobu nezbytně nutnou.

Majitel má právo prodat/pronajmout nemovitost nabídce, dle vlastního uvážení. Cena (kupní, nájemní) uvedená v inzerci RK je orientační a může být změněna/upravena dle vzájemného ujednání mezi prodávajícím a kupujícím, prostřednictvím RK. Všechny textové údaje v inzerci jsou orientační a mají pouze informační charakter, čímž nezavazují RK k uzavření jakýchkoliv smluv a nemají předsmluvní charakter. RK si vyhrazuje právo na vyjednávání s dalšími zájemci o koupi/nájem nemovitosti a to nejpozději do dne uzavření rezervační/nájemní smlouvy s konkrétním zájemcem.