PRODEJ BYTU 4+kk SE 2 BALKONY A GAR. STÁNÍM

Berlínská, Praha 10 - Hostivař

Evidenční číslo 2002
Vlastnictví osobní
Dispozice 4+kk/2B/GS
Příslušenství komora, sklep, parkovací stání vnitřní
Užitná plocha 102 m2
Typ budovy cihlová
Podlaží 4. z 6
Celkový stav jednotky novostavba
Celkový stav budovy novostavba

Prodej bytu 4+kk se 2 balkony, užitná plocha bytu 102 m2, v osobním vlastnictví (lze financovat hypotečním úvěrem). Nachází se ve 4. nadpodlaží ze 6.

Byt je součástí developerského projektu Slunečný vršek a prošel nákladnou rekonstrukcí. Kuchyňská linka s kamennou pracovní deskou Technistone vč. zabudovaného grilu zn. Siemens a vestavěnými spotřebiči rovněž zn. Siemens (indukční varná deska, parní trouba, horkovzdušná trouba, mikrovlnná trouba, myčka), vestavěná lednice s mrazákem zn. Liebherr. V obývacím pokoji a v kuchyni jsou na stěnách benátské štuky. V bytě jsou kompletně nové rozvody (elektro, voda, kanalizace) a klimatizační a datové rozvody ve všech místnostech, vč. alarmu. V celém bytě je doplňkové podlahové vytápění s možností řízení přes mobilní telefon, v každé místnosti je dále termostat. Komfort poskytují dvě koupelny (jedna koupelna vč. wc má vstup z ložnice a druhá koupelna a samostatné wc mají vstup z předsíně). Obě koupelny jsou rovněž po celkové rekonstrukci vč. nových zařizovacích předmětů. V bytě je dlažba a vinylová podlaha, bezfalcové dveře na míru a nové bezpečností vstupní dveře. V ložnici a v předsíni jsou vestavěné skříně. Úložný prostor poskytuje prostorná komora v bytě a sklep v domě. K bytu dále náleží vnitřní parkovací stání vč. el. zásuvky pro nabíjení elektromobilu.

Dům je novostavba s bezbariérovým vchodem, umístěná v klidné zástavbě plné zeleně, v blízkosti Hostivařské přehrady. V areálu je k dispozici mini golfové hřiště, hřiště na basketbal, volejbal, tenisová zeď, horolezecká stěna, u-rampa a hřiště na pétanque. Zástavbu protínají cyklistické stezky a trasy pro in-line bruslaře. V areálu je rovněž supermarket Albert a restaurace. Projekt získal řadu ocenění. Klasifikační třída energetické náročnosti G (PENB bude doložen a hodnota upřesněna).

Odesláním tohoto formuláře souhlasíte s poskytnutím vyplněných údajů společnosti Jihoměstské reality s.r.o. jakožto zpracovateli k tomu, aby je elektronicky uchovala pro účely další vzájemné komunikace, a to na dobu nezbytně nutnou.

Majitel má právo prodat/pronajmout nemovitost nabídce, dle vlastního uvážení. Cena (kupní, nájemní) uvedená v inzerci RK je orientační a může být změněna/upravena dle vzájemného ujednání mezi prodávajícím a kupujícím, prostřednictvím RK. Všechny textové údaje v inzerci jsou orientační a mají pouze informační charakter, čímž nezavazují RK k uzavření jakýchkoliv smluv a nemají předsmluvní charakter. RK si vyhrazuje právo na vyjednávání s dalšími zájemci o koupi/nájem nemovitosti a to nejpozději do dne uzavření rezervační/nájemní smlouvy s konkrétním zájemcem.

Podobné nemovitosti

  • PRODEJ BYTU 2+kk

    PRODEJ BYTU 2+kk

    Blatenská, Chodov

    Prodej bytové jednotky 2+kk, užitná plocha jednotky 43 m2, v OV. Nachází se v 3. podlaží z 6. Bytová jednotka je v původním udržovaném stavu.

    Evidenční číslo: 1835
    PRODÁNO 3 300 000 KČ (4/2019) PRODEJ BYTU 2+kk
  • PRODEJ BYTU 3+kk/L

    PRODEJ BYTU 3+kk/L

    Zlešická, Chodov

    Prodej bytové jednotky 3+kk s lodžií, užitná plocha jednotky 68 m2, v OV. Nachází se v 5. podlaží z 12. Bytová jednotka je po částečné rekonstrukci.

    Evidenční číslo: 1837
    PRODÁNO 4 000 000 KČ (4/2019) PRODEJ BYTU 3+kk/L
  • PRODEJ RD 4+kk/G

    PRODEJ RD 4+kk/G

    Donovalská, Chodov

    Prodej rodinného domu 4+kk, užitná plocha domu 140 m2, plocha pozemku a zahrady je 327 m2, v OV. Částečně podsklepený, 2 nadzemní podlaží.

    Evidenční číslo: 1840
    PRODÁNO 9 800 000 KČ (4/2020) PRODEJ RD 4+kk/G
  • PRODEJ BYTU 2+kk

    PRODEJ BYTU 2+kk

    Augustinova, Chodov

    Prodej bytové jednotky 2+kk, užitná plocha jednotky 45 m2, v OV. Nachází se v 6. podlaží z 12. Bytová jednotka je po částečné rekonstrukci.

    Evidenční číslo: 1850
    PRODÁNO (5/2019) PRODEJ BYTU 2+kk