PRODEJ POZEMKU

Milská stráň, Milý - Milý

Evidenční číslo 2039
Vlastnictví osobní
Dispozice pozemek

Prodej pozemku v obci Milý okr. Rakovník o velikosti 2263 m2, v osobním vlastnictví (lze financovat hypotečním úvěrem). Pozemek je vedený jako ostatní plocha. Je umístěn ve spodní části Milské stráně hned nad domy. Pozemek je součástí přírodní rezervace a je vhodný pro milovníky přírody chráněných rostlin, hmyzu a zvířat. V současné době se na pozemku nedá stavět, může sloužit jako zahrada. Pozemek není oplocený. Přívod elektrické energie je možný.

Odesláním tohoto formuláře souhlasíte s poskytnutím vyplněných údajů společnosti Jihoměstské reality s.r.o. jakožto zpracovateli k tomu, aby je elektronicky uchovala pro účely další vzájemné komunikace, a to na dobu nezbytně nutnou.

Majitel má právo prodat/pronajmout nemovitost nabídce, dle vlastního uvážení. Cena (kupní, nájemní) uvedená v inzerci RK je orientační a může být změněna/upravena dle vzájemného ujednání mezi prodávajícím a kupujícím, prostřednictvím RK. Všechny textové údaje v inzerci jsou orientační a mají pouze informační charakter, čímž nezavazují RK k uzavření jakýchkoliv smluv a nemají předsmluvní charakter. RK si vyhrazuje právo na vyjednávání s dalšími zájemci o koupi/nájem nemovitosti a to nejpozději do dne uzavření rezervační/nájemní smlouvy s konkrétním zájemcem.

Podobné nemovitosti

  • PRODEJ POZEMKU

    PRODEJ POZEMKU

    Rysé, Říčky v Orlických horách

    Prodej pozemku v obci Říčky v Orlických horách o velikosti 1000 m2, v osobním vlastnictví (lze financovat hypotečním úvěrem).

    Evidenční číslo: 1956
    PRODÁNO 4 200 000 KČ (12/2021) PRODEJ POZEMKU
  • PRODEJ POZEMKU

    PRODEJ POZEMKU

    Nezabylice, Nezabylice

    Prodej pozemku v obci Nezabylice o velikosti 2473 m2, v osobním vlastnictví (lze financovat hypotečním úvěrem).

    Evidenční číslo: 2038
    PRODEJ POZEMKU