PRODEJ RODINNÉHO DOMU 5+1 S TERASOU A GARÁŽÍ

Janovice u Vinar, Vinary - Janovice u Vinar

Evidenční číslo 2098
Vlastnictví osobní
Dispozice 5+1/T/G
Příslušenství komora, garáž
Užitná plocha 160 m2
Typ budovy cihlová
Podlaží 2
Celkový stav jednotky po částečné rekonstrukci
Celkový stav budovy v původním stavu

Prodej rodinného domu 5+1 s balkonem a terasou, užitná plocha domu 160 m2, užitná plocha pozemku 1323 m2, v osobním vlastnictví (lze financovat hypotečním úvěrem). Rodinný dům má 2 nadzemní podlaží.

Rodinný dům je po částečné rekonstrukci. Původní kuchyňská linka, 1x rekonstruovaná koupelna a samostatné WC. Na podlaze je beton, dlažba a PVC. K rodinnému domu náleží samostatná stavba s garáží a dílnou.

Cihlový dům je po částečné rekonstrukci (nezateplená fasáda, původní střecha, plastová okna s trojskly, tepelná čerpadla vzduch/vzduch). Klasifikační třída energetické náročnosti G (PENB bude doložen a hodnota upřesněna).

Odesláním tohoto formuláře souhlasíte s poskytnutím vyplněných údajů společnosti Jihoměstské reality s.r.o. jakožto zpracovateli k tomu, aby je elektronicky uchovala pro účely další vzájemné komunikace, a to na dobu nezbytně nutnou.

Majitel má právo prodat/pronajmout nemovitost nabídce, dle vlastního uvážení. Cena (kupní, nájemní) uvedená v inzerci RK je orientační a může být změněna/upravena dle vzájemného ujednání mezi prodávajícím a kupujícím, prostřednictvím RK. Všechny textové údaje v inzerci jsou orientační a mají pouze informační charakter, čímž nezavazují RK k uzavření jakýchkoliv smluv a nemají předsmluvní charakter. RK si vyhrazuje právo na vyjednávání s dalšími zájemci o koupi/nájem nemovitosti a to nejpozději do dne uzavření rezervační/nájemní smlouvy s konkrétním zájemcem.